Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

                     


Meditativ hårvård

Genom en lätt massage igenom hår och hårbotten ger jag Dig en avslappnande och vårdande upplevelse för ditt hår.

Håret och huvud får en underbart stressfri och belevade massage med ekologisk, miljövänliga produkter som är avstämt för ditt hår.

En hårmassage ökar blodcirkulation och frigör dessutom endorfiner i hela kroppen, ett sätt att förebygga huvudvärk, bli lugnare samtidig piggare och friskare..

Behandlingsrum är lugn ( klassisk/ meditativ bakgrundsmusik eller bara ljudet av porlande vatten), väldoftande ( t.ex. citrusdoft, lavendel, kanel, apelsin, eukalyptus eller rosmarin) och stressfri.

Om man vill byta till ekologiska, miljövänliga produkter, så är det viktig att byta alla hårvårdsprodukter ut för att ge håret och hårbotten möjlighet att återskapa den naturliga balansen. Det blir i annat fall inte möjligt för ekologiska produkter att kunna göra sitt jobb på grund av att kemin slå ut (”döda”) den naturliga processen och därmed blir resultatet inte som den ska vara och DU och JAG vill uppnå.

                           

                      Du kan lyssna inåt och för en stund släppa allt och bara njuta av här och nu.